Inschrijvingen PES 19 geopend

Inschrijvingen PES 19 geopend

juli 14, 2018 Uit Door DCraneBMF

PESHOLLAND Master League (PMO)

Net zoals met PES 2018 zullen we ook met PES 2019 weer onze eigen Master League competitie organiseren binnen het PESHOLLAND Portaal.

 

Team

Elke deelnemer krijgt 18 spelers toegewezen. De gemiddelde rating van de beste 11 spelers zal rond de 78 liggen. Dit team is de basis waarmee je het PMO avontuur gaat beginnen.

 

Transfermarkt

Binnen het portaal zal er gedurende het seizoen een tweetal transferperiodes plaatsvinden. Tijdens deze periode kun je onderhandelen met de andere deelnemers van PMO.

 

Wedstrijden

Elk seizoen bestaat uit minimaal 16 wedstrijden verdeeld over 6 weken. Je speelt elke ronde uit en thuis tegen dezelfde tegenstander. Aan het eind van het seizoen zal je op basis van je prestaties kunnen promoveren of degraderen.

 

Inschrijven

Heb je interesse om mee te spelen in de meest verslavende PES competitie van Nederland? Klik dan bovenaan op de link om naar het Portaal te gaan. Zodra je hebt geregistreerd zie je de competities waar je voor kunt inschrijven. Schrijf je in voor de competitie waar je interesse in hebt, en laat je meenemen in het PMO avontuur.